BMW na letošek přichystalo facelift svého vlajkového modelu S 1000 RR. Máme zatím jenom kusé informace o použité technice, ale po netu začaly kolovat obrázky, které vám teď nabízíme.

První fotkou je počítačový render, který podle dostupných informací ukazuje finální podobu nové motorky. Pokud někdo doufal, že se BMW zbaví asymetrických světel, bude pravděpodobně zklamaný. Počítačový model jasně ukazuje, že tohle je trademark, který továrna nechce opustit. Drobných změn se dočkala i kapotáž a zadní podsedadlová část.

Z dobře informovaných zdrojů víme, že už standardní verze by měla dostat semi-aktivní odpružení z modelu HP4 a bude mít ještě vychytanější elektronické asistenty. O nasazení ABS se systémem motocyklové stability, který letos na podzim dostane jako dodatečnou možnost právě HP4, zatím nevíme.

Vylepšený by měl být řadící asistent, který by měl mít schopnost řadit bez použití spojky i dolů – jako na těch nejlepších závodních motorkách!

Jak nové S 1000 RR jezdí budeme vědět už na konci října, protože jedeme na novinářské představení na nový okruh poblíž španělské Sevilly.

Foto: Asfalt and Rubber

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno